Yritys

Pakrak palveluksessasi

Pakrak Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1994 perustettu suomalainen rakennusyritys, jonka ammattitaitoon voit luottaa sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Olemme 30 vuoden aikana toteuttaneet monipuolisesti erityyppisiä hankkeita aina peruskorjauksista tarkkaa erikoisosaamista vaativiin uudiskohteisiin.

Saat meistä avuksesi kumppanin, jonka valtteina ovat laaja-alainen kokemus ja osaaminen, kyky projektien kokonaisvaltaiseen hallintaan ja noin 20 tarkoin valittua ammattilaista.

Olipa mielessäsi uudis- tai korjaushanke, turvaamme sen onnistumisen hyvällä suunnittelulla, toteutuksella, laadulla ja kustannustehokkuudella. Pysyt kanssamme aina ajan tasalla aikataulusta, budjetista ja töiden etenemisestä, mikä helpottaa projektikokonaisuuden hallintaa. Näin varmistamme, että lopputulos on taloudellisesti, käyttötarkoituksellisesti ja teknisesti paras mahdollinen.

Laadun merkkinä RALA-pätevyys

Rakentamisen laatu RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan järjestöjen perustama toimija, joka edistää palveluillaan suomalaisen rakentamisen laatua. RALAn puolueeton arviointilautakunta on myöntänyt Pakrakille RALA-pätevyyden, joka on todistus vastuullisesta, luotettavasta ja ammattitaitoisesta toiminnasta. Lue lisää aiheesta RALAn sivuilla.

Lue lisää: www.rala.fi 

Olemme Luotettava Kumppani 

Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että Pakrak täyttää tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet asianmukaisesti ja vastuullisesti. Lue lisää aiheesta Vastuu Groupin sivuilla.

Ajankohtaista

Referenssit

Espoon Lippajärvi

Espoon Lippajärvelle on valmistunut Espoon Asuntojen uudet asuinkerrostalot.

Tutustu kohteeseen >

Referenssit

Otaniemen liikekeskus

Kohteen arkkitehtuuri on Alvar Aallon käsialaa.

Tutustu kohteeseen >