Korjausrakentaminen
– kohteesi kerralla kuntoon

Pakrakin asiakkaana saat projektisi turvaksi yhteistyökyvyn ja osaamisen, jotka ovat jalostuneet huippuunsa kymmenissä eri korjaus- ja uudistusprojekteissa. Olemme toteuttaneet monipuolisesti vaativiakin kohteita niin saneerausten, toimitilamuutosten kuin erikoistilojenkin parissa.

Korjausprojektien sujuvan etenemisen kannalta on tärkeää monen eri osa-alueen yhtäaikainen hallinta, sillä kohteissa tehdään eri alueiden töitä usein samanaikaisesti. Asiakkaana etunasi onkin, että palvelumme sisältää sopimuksen mukaan hankesuunnittelun, joka varmistaa kokonaisuuden hallinnan ja sujuvan etenemisen. Vahvan projektiosaamisen ansiosta voit luottaa siihen, että työt hoidetaan sovitun aikataulun ja budjetin mukaan turvallisesti loppuun.

Kiinteistön saneeraus

Saneeraustöistä tyypillisimpiä ja tutuimpia ovat linjasaneeraukset ja julkisivuremontit. Ammattilaisemme urakoivat usein erilaisten asuintilojen, kuten kerrostalojen ja hotellien parissa. Lisäksi teemme yksittäisten toimitilojen saneerauksia ja muutosprojekteja esimerkiksi toimistoissa, ravintoloissa ja liikekeskuksissa. Ota reippaasti yhteyttä, kun tilasi kaipaavat vaikkapa laajentamista tai korjausta tai haluat muuntaa niitä kokonaan uuden käyttötarkoituksen tarpeisiin. 

Erikoiskohteet

Tartumme vakain ottein myös vaativiin ja erikoisempiin korjauskohteisiin. Hyvä esimerkki niistä on ollut Espoon Otaniemessä sijaitseva yleinen väestönsuoja, jonka tilojen kunnostamisprojektin toteutimme kokonaisuudessaan maan alla.

Referenssit

Otaniemen liikekeskus

Kohteen arkkitehtuuri on Alvar Aallon käsialaa.

Tutustu muihin korjausrakentamisen referensseihin >