Uudisrakentaminen
– varmalla otteella alusta loppuun

Pakrakista saat kyvykkään kumppanin, jonka kanssa uudiskohteiden projektisi etenevät ripeästi ja laadukkaasti sovitussa aikataulussa.

Palvelumme sisältää sopimuksen mukaan hankesuunnittelun, jossa kartoitamme toiveesi ja tavoitteesi hankkeesi aikataulun, budjetin sekä toteutettavuuden suhteen. Vahvan projektiosaamisen avulla saamme yhdessä selkeän käsityksen halutusta lopputuloksesta ja varmistamme kokonaisuuden hallinnan ja sujuvan etenemisen.

Kohteet ovat vuosien varrella vaihdelleet asuinkiinteistöistä ja aluekokonaisuuksista suuriin marketteihin, teollisuushankkeisiin ja koulurakentamiseen. Voit luottaa meihin myös haasteissa, joissa vaaditaan luovaa ongelmanratkaisukykyä ja erikoisammattitaitoa. Tunnetuimpia esimerkkejä tällaisista töistämme on Helsingin Kampin puinen hiljentymiskappeli.

Asuntorakentaminen

Asuinkohteet ovat keskeinen osa uudisrakentamisen palvelujamme. Kädenjälkemme on näkynyt lukuisissa kerros- ja rivitalohankkeissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. 

Liike- ja toimitilarakentaminen

Tarjoamme vankkaa kokemusta myös yritysten, organisaatioiden ja julkistahojen uudisprojekteihin. Osaamisemme on kehittynyt vuosien varrelle erilaisten teollisuuskohteiden, kauppakeskusten, koulujen sekä muiden toimitilojen parissa.

Referenssit

Gunillankallio

Gunillankallion asuinkerrostalot valmistuivat kesällä 2019 Helsingin Kruunuvuorenrantaan.

Tutustu muihin uudisrakentamisen referensseihin >