logo
x
ETUSIVU REFERENSSIT TIETOA PAKRAKISTA TÖIHIN MEILLE AJANKOHTAISTA YHTEYSTIEDOT
Kivimiehen koulu ja päiväkoti

Työt Lämpömiehenkuja 2:ssa aloitettiin loppuvuodesta 2017. Aalto-yliopiston hallintorakennuksena toimineen kohteen käyttötarkoitus muutettiin koulu- ja päiväkotitiloiksi. Hankkeessa uudistettiin muun muassa märkätiloja, tekniikkaa, huoltopiha, sekä rakennuksen alakattoja. Lisäksi osa tiilijulkisivusta entisöintiin, sen ulkonäköä kuitenkaan muuttamatta, sillä kyseessä on rakennustaiteellisesti ja historiallisesti arvokas rakennus.

Hankkeen toisen osuuden työt Lämpömiehenkuja 3:ssa aloitettiin heinäkuussa 2018, kohteen ensimmäisen osion ollessa loppusuoralla. Kyseessä olivat lämpöteknillisen laboratoriorakennuksen peruskorjaus-  ja tilamuutostyöt uusiksi opetustiloiksi. Kohteen tilajärjestelyihin tehtiin muutoksia muun muassa sisäseinien avulla ja rakennuksen hissi uusittiin liikuntaesteisille sopivaksi.  Lisäksi kosteusvaurioita korjattiin ja ilmanvaihtoa tehostettiin. Hankkeen molemmissa osuuksissa tehtiin myös merkittäviä muutoksia piha-alueilla.

Katso esite tästä: Kivimiehen koulu ja päiväkoti

Kivimiehen koulun ja päiväkodin peruskorjaus- ja tilamuunnostyöt toteutettiin kahdessa osassa. Ensimmäinen osuus valmistui marraskuussa 2018 ja toinen elokuussa 2019.

TIEDOT

Projektin nimi
Kivimiehen koulu ja päiväkoti
Paikkakunta
Espoo
Valmistumisvuosi
2018 & 2019
Asiakas
Aalto-yliopistokiinteistöt Oy
Pinta-ala
25 000 & 8 882 rm3
Palvelu
Korjausrakentaminen

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella tai suoraan henkilöstöömme.MUITA REFERENSSIKOHTEITA