logo
x
ETUSIVU REFERENSSIT TIETOA PAKRAKISTA TÖIHIN MEILLE AJANKOHTAISTA YHTEYSTIEDOT
Kampin hiljentymiskappeli

Jo yli miljoona kävijää saavuttanut Kampin hiljentymiskappeli valmistui vuonna 2012 osana World Design Capital Helsinki -ohjelmaa. Kohteen on suunnitellut arkkitehtitoimisto K2S ja sen rakennuttajana toimi Helsingin Seurakuntayhtymä. Nimensä mukaisesti Kappeliin voi tulla hiljentymään keskellä vilkkainta Helsinkiä, mutta tarvittaessa siellä on myös mahdollisuus saada keskusteluapua Kappelin työntekijöiltä.


Kampin Narinkkatorin läpi kulkee päivittäin kymmeniä tuhansia ihmisiä. Kappelin keskeinen sijainti toikin omat haasteensa projektin toteuttamiselle. Osa kohteesta rakennettiin Kampin keskuksen huoltoreitin päälle, mikä hankaloitti ajoittain logistiikan sujuvuutta. Myös kohteen uniikki ulkomuoto sekä rakenteissa päämateriaalina käytetty puu vaativat erityistä ammattitaitoa ja mittatarkkuutta. Lopputuloksena Kappeli onkin nyt varmasti yksi Helsingin näyttävimmistä ja erikoisimmista rakennuksista.

Katso esite tästä: Kampin kappeli

 

Kampin Narinkkatorin läpi kulkee päivittäin kymmeniä tuhansia ihmisiä. Kappelin keskeinen sijainti toikin omat haasteensa projektin toteuttamiselle.

TIEDOT

Projektin nimi
Kampin hiljentymiskappeli
Paikkakunta
Helsinki
Valmistumisvuosi
2012
Asiakas
Helsingin Seurakuntayhtymä
Pinta-ala
20 000 rm³
Palvelu
Uudisrakentaminen

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella tai suoraan henkilöstöömme.MUITA REFERENSSIKOHTEITA