Kampin hiljentymiskappeli

Kampin Narinkkatorin läpi kulkee päivittäin kymmeniä tuhansia ihmisiä. Kappelin keskeinen sijainti toikin omat haasteensa projektin toteuttamiselle.

Uudisrakentaminen

Lataa esite

Jo yli miljoona kävijää saavuttanut Kampin hiljentymiskappeli valmistui vuonna 2012 osana World Design Capital Helsinki -ohjelmaa. Kohteen on suunnitellut arkkitehtitoimisto K2S ja sen rakennuttajana toimi Helsingin Seurakuntayhtymä. Nimensä mukaisesti Kappeliin voi tulla hiljentymään keskellä vilkkainta Helsinkiä, mutta tarvittaessa siellä on myös mahdollisuus saada keskusteluapua Kappelin työntekijöiltä.

Kampin Narinkkatorin läpi kulkee päivittäin kymmeniä tuhansia ihmisiä. Kappelin keskeinen sijainti toikin omat haasteensa projektin toteuttamiselle. Osa kohteesta rakennettiin Kampin keskuksen huoltoreitin päälle, mikä hankaloitti ajoittain logistiikan sujuvuutta. Myös kohteen uniikki ulkomuoto sekä rakenteissa päämateriaalina käytetty puu vaativat erityistä ammattitaitoa ja mittatarkkuutta. Lopputuloksena Kappeli onkin nyt varmasti yksi Helsingin näyttävimmistä ja erikoisimmista rakennuksista.

Tiedot

Lataa esite

Projektin nimi

Kampin hiljentymiskappeli

Paikkakunta

Helsinki

Valmistumisvuosi

2012

Asiakas

Helsingin Seurakuntayhtymä

Pinta-ala

20 000 rm3

Palvelu

Uudisrakentaminen

Muita referenssikohteita

Uudisrakentaminen

Huvilinnantie 1

Leppävaaraan Huvilinnantielle valmistui keväällä 2024 Espoon Asuntojen uusia vuokrakoteja.

Lue lisää

Korjausrakentaminen

Algol ja Kemian laboratorio

Pakrak on toteuttanut pienempiäkin remontteja myös vuoden 2023 aikana.

Lue lisää

Uudisrakentaminen

Linnustajankuja

Espoon Lippajärvelle on valmistunut Lumo Kodit Oy:n uudet asuintalot.

Lue lisää