logo
x
ETUSIVU REFERENSSIT TIETOA PAKRAKISTA TÖIHIN MEILLE AJANKOHTAISTA YHTEYSTIEDOT

Uudisrakentaminen

Pakrakilla on takanaan pitkä kokemus erilaisista uudishankkeista. Kohteet ovat vuosien varrella vaihdelleet aina asuintaloista suuriin marketteihin ja teollisuushankkeista koulurakentamiseen. Moni kohde on myös vaatinut erikoisammattitaitoa, kuten esimerkiksi Kampin puinen hiljentymiskappeli.

Tutustu alla oleviin referensseihimme ja kysy lisää.

ASUNTORAKENTAMINEN

Asuntorakentaminen on tärkeä osa Pakrakin toimintaa. Kohteisiin lukeutuu monia kerros- ja rivitalohankkeita eri puolilla pääkaupunkiseutua.

LIIKE- JA TOIMITILARAKENTAMINEN

Liike- ja toimitilaprojektit sisältävät teollisuuskohteiden, kauppakeskusten, koulujen sekä muiden toimitilojen rakentamista.

Kampin hiljentymiskappeli

Jo yli miljoona kävijää saavuttanut Kampin hiljentymiskappeli valmistui vuonna 2012 osana World Design Capital Helsinki -ohjelmaa. Kohteen on suunnitellut arkkitehtitoimisto K2S ja sen rakennuttajana toimi Helsingin Seurakuntayhtymä. Nimensä mukaisesti Kappeliin voi tulla hiljentymään keskellä vilkkainta Helsinkiä, mutta tarvittaessa siellä on myös mahdollisuus saada keskusteluapua Kappelin työntekijöiltä.

TIEDOT

Kampin hiljentymiskappeli
20 000 rm³
Helsinki
2012

Gunillankallio

Helsingin Kruunuvuorenrannassa sijaitsevat asuinkerrostalot valmistuivat kesällä 2019. Marraskuun 2017 alussa aloitettu Gunillankallion kohde pitää sisällään neljä nelikerroksista taloa, joissa on yhteensä 94 asuntoa. Kohteen rakennuttajana toimi Kiinteistö Oy M2-Kodit.

TIEDOT

Gunillankallio
24 110 rm³
Helsinki
2019

Vantaan Kivistön Timanttikuja

Vantaan Kivistöön valmistui marraskuussa 2016 Asuntosäätiön seitsenkerroksinen asuintalokokonaisuus. Hämeenlinnanväylän vieressä sijaitsevassa kohteessa on 54 parvekkeellista asuntoa, joista suurin osa on tilavia kaksioita. Talossa on lisäksi yksiöitä sekä suurempia kolmen huoneen asuntoja.

TIEDOT

Vantaan Kivistön Timanttikuja
14 635 rm³
Vantaa
2016

Hirsipadonkuja / Helsingin Ogeli

Helsingin Oulunkylässä sijaitseva Asuntosäätiön taloyhtiö valmistui loppuvuodesta 2015.  Hyvien kulkuyhteyksien varrella olevaan kokonaisuuteen kuuluu kerrostalon lisäksi viisi rivitaloa, ja siinä on yhteensä 47 asuntoa. Kohde toteutettiin Asuntosäätiölle urakkamuodolla.

TIEDOT

Hirsipadonkuja / Helsingin Ogeli
16 940 rm³
Helsinki
2015

Paraistentien palvelukeskus

Ruskeasuolla sijaitseva Paraistentien palvelukeskus valmistui vuonna 2014. Keskus koostuu kahdesta kerrostalorakennuksesta, joissa molemmissa on 5 kerrosta ja yhteensä 57 asuntoa.  Kohteesta löytyy kauppa, seurakuntakeskus sekä parkkihalli. Rakennuttajana toimi Helsingin Seurakuntayhtymä.

TIEDOT

Paraistentien palvelukeskus
19 000 rm³
Helsinki
2014

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella tai suoraan henkilöstöömme.JULKAISUJA AIHEESEEN LIITTYEN