logo
x
ETUSIVU REFERENSSIT TIETOA PAKRAKISTA TÖIHIN MEILLE AJANKOHTAISTA YHTEYSTIEDOT

Uudisrakentaminen

Pakrakilla on takanaan pitkä kokemus erilaisista uudishankkeista. Kohteet ovat vuosien varrella vaihdelleet aina asuintaloista suuriin marketteihin ja teollisuushankkeista koulurakentamiseen. Moni kohde on myös vaatinut erikoisammattitaitoa, kuten esimerkiksi Kampin puinen hiljentymiskappeli.

Tutustu alla oleviin referensseihimme ja kysy lisää.

ASUNTORAKENTAMINEN

Asuntorakentaminen on tärkeä osa Pakrakin toimintaa. Kohteisiin lukeutuu monia kerros- ja rivitalohankkeita eri puolilla pääkaupunkiseutua.

LIIKE- JA TOIMITILARAKENTAMINEN

Liike- ja toimitilaprojektit sisältävät teollisuuskohteiden, kauppakeskusten, koulujen sekä muiden toimitilojen rakentamista.

Espoon Lippajärvi

Espoon Lippajärvelle on valmistunut Espoon Asuntojen uudet asuinkerrostalot.  Pakrak sai rakennustyöt päätökseen Kolkekannaksentiellä syyskuun lopulla. Kohteen neljä viisikerroksista rakennusta pitää sisällään yhteensä 139 asuntoa ja huoneistoja löytyy aina 38-neliöisistä yksiöistä yli 80-neliöisiin asuntoihin. Asuntojen keski-pinta-ala on 53,8 neliötä. Kohteessa on lisäksi kolme talosaunaa, kerhohuone, sekä pesula. Lippajärven alueelta löytyy muun muassa loistavat ulkoilumahdollisuudet, kauppa, sekä koulu ja useita päiväkoteja. Katso esite tästä: 

TIEDOT

Espoon Asunnot Oy Kolkekannaksentie 1
37 695 rm³
Espoo
2021

Espoon Vermonniitty

Espoon Asuntojen ja Pakrakin yhteinen asuinkerrostalohanke Vermonniityssä valmistui joulukuussa 2020. Uuno Kailaan kadulle rakennettuun 8-kerroksiseen kohteeseen tehtiin 126 uutta, kohtuuhintaista asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 36-neliöisistä yksiöistä lähes sataneliöisiin viiden huoneen asuntoihin. Huoneistojen keskipinta-ala on 54 neliötä. Kohteeseen rakennettiin lisäksi kerhotila, pesula, sekä saunatilat. Vermonniitty on Espoon Leppävaarassa sijaitseva uusi, kehittyvä asuinkerrostaloalue. Katso esite tästä:

TIEDOT

Espoon Vermonniitty
33 444 rm³
Espoo
2020

Gunillankallio

Helsingin Kruunuvuorenrannassa sijaitsevat asuinkerrostalot valmistuivat kesällä 2019. Marraskuun 2017 alussa aloitettu Gunillankallion kohde pitää sisällään neljä nelikerroksista taloa, joissa on yhteensä 94 asuntoa. Kohteen rakennuttajana toimi Kiinteistö Oy M2-Kodit.

TIEDOT

Gunillankallio
24 110 rm³
Helsinki
2019

Vantaan Kivistön Timanttikuja

Vantaan Kivistöön valmistui marraskuussa 2016 Asuntosäätiön seitsenkerroksinen asuintalokokonaisuus. Hämeenlinnanväylän vieressä sijaitsevassa kohteessa on 54 parvekkeellista asuntoa, joista suurin osa on tilavia kaksioita. Talossa on lisäksi yksiöitä sekä suurempia kolmen huoneen asuntoja.

TIEDOT

Vantaan Kivistön Timanttikuja
14 635 rm³
Vantaa
2016

Hirsipadonkuja / Helsingin Ogeli

Helsingin Oulunkylässä sijaitseva Asuntosäätiön taloyhtiö valmistui loppuvuodesta 2015.  Hyvien kulkuyhteyksien varrella olevaan kokonaisuuteen kuuluu kerrostalon lisäksi viisi rivitaloa, ja siinä on yhteensä 47 asuntoa. Kohde toteutettiin Asuntosäätiölle urakkamuodolla.

TIEDOT

Hirsipadonkuja / Helsingin Ogeli
16 940 rm³
Helsinki
2015

Kampin hiljentymiskappeli

Jo yli miljoona kävijää saavuttanut Kampin hiljentymiskappeli valmistui vuonna 2012 osana World Design Capital Helsinki -ohjelmaa. Kohteen on suunnitellut arkkitehtitoimisto K2S ja sen rakennuttajana toimi Helsingin Seurakuntayhtymä. Nimensä mukaisesti Kappeliin voi tulla hiljentymään keskellä vilkkainta Helsinkiä, mutta tarvittaessa siellä on myös mahdollisuus saada keskusteluapua Kappelin työntekijöiltä.

TIEDOT

Kampin hiljentymiskappeli
20 000 rm³
Helsinki
2012

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella tai suoraan henkilöstöömme.JULKAISUJA AIHEESEEN LIITTYEN