logo
x
ETUSIVU REFERENSSIT TIETOA PAKRAKISTA TÖIHIN MEILLE AJANKOHTAISTA YHTEYSTIEDOT
Tietoa Pakrakista

Pakrak Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva vuonna 1994 perustettu suomalainen rakennusyritys, jonka palveluihin kuuluvat niin uudis- kuin korjausrakentaminen. Lähes 30 vuoden toiminta on tuonut Pakrakille monipuolisen kokemuksen erityylisistä hankkeista, minkä ansiosta yrityksen osaaminen on erittäin laaja-alaista, aina peruskorjauksista erikoisosaamista vaativiin uudiskohteisiin. Pakrakilla työskentelee tällä hetkellä noin 20 alan ammattilaista.

Pitkän kokemuksen lisäksi Pakrakin vahvuuksia ovat ammattitaitoinen henkilökunta sekä osaaminen projektien kokonaisvaltaisesta hallinnasta. Pääpaino onkin hyvällä hankkeen suunnittelulla, toteutuksella, laadulla ja kustannustehokkuudella. Olipa kyseessä sitten uudishanke tai korjauskohde, siitä pyritään saamaan taloudellisesti, käyttötarkoituksellisesti ja teknisesti mahdollisimman optimaalinen. Lisäksi varmistamme, että asetetut tavoitteet voidaan myös toteuttaa. Kunkin projektin aikataulu ja kustannukset tuodaan aina selkeästi esille, mikä auttaa hahmottamaan projektin kokonaiskuvan ja helpottaa projektinhallintaa.

Kampin kappeli on Helsingin keskustan 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen kaupunkikuvallisesti tärkeimmän kehittämishankkeen viimeinen puuttunut palanen. Kampin kappelille myönnettiin Rakentamisen Ruusu -kunniamaininta vuonna 2012.

Pakrak Oy on Rakentamisen laatu RALA ry:n jäsen

Hyvän laadun ominaisuuksia ovat virheettömyys, sujuva rakentamisprosessi ja onnistuneet projektikokonaisuudet.

Rakentamisen laatu RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan järjestöjen perustama toimija, jonka tavoitteena on parantaa rakentamisen laadun ja hyvän kilpailun edellytyksiä. Pätevyyden myöntää riippumaton arviointilautakunta. RALA-pätevyys on todistus yrityksen vastuullisesta, luotettavasta ja ammattitaitoisesta toiminnasta. Lue lisää: www.rala.fi

Pakrak Oy on Suomen Tilaajavastuu Oy:n jäsen

Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä (tilaajavastuulaki) astui voimaan vuonna 2007. Lain tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua ja torjua harmaata taloutta.

Tilaajavastuun visiona on olla ostajien, myyjien ja viranomaisten välinen silta, ja Tilaajavastuun tarjoamat palvelut auttavat keventämään esimerkiksi tilaajavastuulain selvityksistä koituvaa hallinnollista työkuormaa. Lue lisää: www.tilaajavastuu.fi

Töihin meille?

Etsimme jatkuvasti uusia rakennusalan toimihenkilöitä vahvistamaan ammattitaitoista tiimiämme. Ole hyvä ja täytä lomake Töihin meille -osiossa, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

REFERENSSEJÄ