logo
x
ETUSIVU REFERENSSIT TIETOA PAKRAKISTA TÖIHIN MEILLE AJANKOHTAISTA YHTEYSTIEDOT

Korjausrakentaminen

Pakrak on vuosien varrella vastannut kymmenistä eri korjausprojekteista. Hankkeisiin on kuulunut niin saneerauksia, toimitilamuutoksia kuin erikoistilojakin. Korjausrakentamisessa on tärkeää monen eri osa-alueen yhtäaikainen hallinta. Kohteissa eri alueiden työt tapahtuvat usein samanaikaisesti, mikä urakoitsijan on otettava huomioon jo projektia aloitettaessa.

Tutustu alla oleviin referensseihimme ja kysy lisää.

KIINTEISTÖN SANEERAUS

Kiinteistöjen saneerauksista monille tutuimpia ovat linjasaneeraukset ja julkisivuremontit. Kohteina on usein asuintiloja, kuten kerrostaloja ja hotelleja. Lisäksi Pakrak tekee myös yksittäisten toimitilojen saneerauksia. Tästä esimerkkinä Saga Fursin korjaustyöt.

Tyypillisiä toimitilamuutoskohteita ovat toimistot, ravintolat sekä liikekeskukset. Hankkeesta riippuen tiloja usein joko laajennetaan, korjataan tai niiden käyttötarkoitusta muutetaan.

ERIKOISKOHTEET

Pakrakin erikoisempiin korjauskohteisiin on vuosien varrella lukeutunut esimerkiksi Espoon Otaniemessä sijaitseva yleinen väestönsuoja, jonka tilojen kunnostamisprojekti tapahtui täysin maan alla.

Radisson Blu Seaside -hotellin saneeraus

Ruoholahdessa sijaitsevan Radisson Blu Seaside -hotellin remontti valmistui kesällä 2017. Rakennus saneerattiin kokonaisuudessaan sisäpuolelta mukaan lukien hotellihuoneet, neuvottelutilat, ravintolat sekä aulatilat. Projektiin sisältyi myös viemärien ja vesijohtojen uusiminen sekä muun muassa ilmastoinnin lisääminen. Tämän lisäksi kellarikerrokseen rakennettiin uusi kuntosali. Työt tehtiin 6 lohkossa hotellin ollessa toiminnassa koko projektin ajan. Ajallaan luovutetun hankkeen kokonaisrakennusaika oli yhteensä 18 kuukautta.

TIEDOT

Radisson Blu Seaside -hotellin saneeraus
19 700 m³
Helsinki
2017

Toimitilamuutokset Nokia Oyj:n Espoon toimipisteessä

Toimitilamuutokset Nokian Espoon toimipisteessä valmistuivat kesällä 2015 (alk. 2014 loppuvuodesta). Töitä tehtiin useassa eri rakennuksessa ja ne sisälsivät tilamuutosten lisäksi laajennuksia sekä yleisilmeen päivittämistä, kuten näyttävien, useiden metrien korkuisten valaisimien asentamisen yrityksen aulatiloihin. Lisäksi osa entisistä toimistotiloista muutettiin työntekijöiden ravintolaksi ja työtiloja vastaavasti konepajaksi. Myös piha-alueet kunnostettiin remontin yhteydessä.

TIEDOT

Toimitilamuutokset Nokia Oyj:n Espoon toimipisteessä
25 000 m³
Espoo
2015

Toimitilamuutokset Saga Furs Oyj:n Vantaan toimipisteessä

Turkishuutokauppayhtiö Saga Fursin korjaustyöt aloitettiin vuonna 2014 ja saatiin päätökseen vuonna 2015 keväällä. Vantaalla sijaitsevaan kohteeseen tehtiin uusi valmistuskeittiö, ravintola-alueiden laajennus sekä itse huutokauppasalin saneeraus. Salin erikoisuutena on sen simpukkamainen muoto, joka haastavuudestaan huolimatta onnistui mainiosti.

TIEDOT

Toimitilamuutokset Saga Furs Oyj:n Vantaan toimipisteessä
12 000 m³
Vantaa
2015

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä alla olevalla kaavakkeella tai suoraan henkilöstöömme.JULKAISUJA AIHEESEEN LIITTYEN